Κ. Μαυραγάνης δεσμεύομαι ηθικά αλλά και με την δύναμη που εσείς θα μου δώσετε να αγωνιστώ για το κοινό καλό

korinthosnews  | 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπολίτες
δηλώνω τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019
με τον συνδυασμό <<Πορεία Ευθύνης>> Αλέξανδρος Πνευματικός. 

O Αλέξανδρος Πνευματικός όπως γνωρίζουμε όλοι δίνει ξεχωριστή θέση στην αυτοδιοικητική ιστορία.

Κύρια χαρακτηριστικά του, η ηθική και εντιμότητα που τον διακρίνει και η ικανότητα, να συλλαμβάνει, να σχεδιάζει και να δρομολογεί τα έργα τα οποία αποτελούν μέρος των οραμάτων όλων των κατοίκων του Δήμου. 

Ο συνδυασμός <<Πορεία Ευθύνης>> έχει αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια ότι εγγυάται την πρόοδο, την ανάπτυξη, την προκοπή και την ευημερία αυτού του τόπου.

Ο φίλος μου και Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός καθώς και οι συνεργάτες του φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις ώστε ο Δήμος Κορινθίων να είναι Δήμος όχι προς αποφυγή αλλά προς μίμηση.

Μια δημοτική αρχή που στηρίζει και ενισχύει απρόσκοπτα με πρωτοβουλίες και δράσεις τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία, και τις κοινωνικές ομάδες που σήμερα έχουν την περισσότερη ανάγκη.

Χώροι άθλησης, παιδικοί σταθμοί, καθαρή πόλη, δυνατή εμπορική αγορά, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, έργα υποδομής και πόσα ακόμα να αναφέρω είναι πλέον πραγματικότητα. 

Αυτή η δημοτική αρχή έχει καταφέρει να χτίσει εναν Δήμο ισχυρό κ θωρακισμένο κοινωνικά και οικονομικά.

Kαι όλα αυτά διότι ο συνδυασμός <<Πορεία Ευθύνης>> δεν έμαθε να χειραγωγείται από κομματικές σκοπιμότητες και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με την αγάπη μου για τον Δήμο δεσμεύομαι ηθικά αλλά και με την δύναμη που εσείς θα μου δώσετε να αγωνιστώ για το κοινό καλό.

Η δύναμη μου είναι η δική σας δύναμη.

Η φωνή μου είναι η δική σας φωνή..

Κώστας Μαυραγάνης