Το ερασιτεχνικό θέατρο στα καλύτερά του - Εικόνες

korinthosnews  | 

Το ερασιτεχνικό θέατρο στα καλύτερά του

Μία εκπληκτική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν
οι λάτρεις του θεάτρου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης»,
από τη Θεατρική Κίνηση Κορίνθου «Πυξίδα».

Το πασίγνωστο έργο του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» ξεσήκωσε το ασφυκτικά γεμάτο θέατρο και πρόσφερε απλόχερα το γέλιο και τη δυνατότητα να ξεσκάσουν οι περίπου 500 άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί στις δύο πρώτες παραστάσεις.

          Στην επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της «Πυξίδας», κύριο Κωνσταντίνο Δουβή, τον ρωτήσαμε ποιες ήταν οι εντυπώσεις που αποκόμισε από τον κόσμο και τι έχουμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα από την «Πυξίδα».

«Για άλλη μία χρονιά το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας, και όχι μόνο, αγκάλιασε την προσπάθειά μας και γέμισε το Δημοτικό Θέατρο στις πρώτες δύο παραστάσεις μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους
ο Δήμαρχος Κορινθίων, κύριος Αλέξανδρος Πνευματικός,
ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κύριος Γιώργος Φαρμάκης,
η πρώην βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., κυρία Κατερίνα Φαρμάκη,
ο ιδρυτής των Κοινωνικών Φροντιστηρίων, κύριος Βλάσης Ανδρικόπουλος,
καθώς και φίλοι μας από διάφορες θεατρικές ομάδες του Δήμου Κορινθίων.

Αυτό που μας ικανοποίησε είναι πως όλοι έφευγαν χαμογελαστοί, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν και μας ρωτούσαν πότε θα είναι έτοιμο το επόμενο έργο μας.

Η μεγαλύτερη αναγνώριση όμως για εμάς ήρθε από έναν κύριο ο οποίος στο τέλος της παράστασης μας είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας.

Απόψε ξαναγάπησα το ερασιτεχνικό θέατρο».

Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα επιδείξουμε τον ίδιο ζήλο, τόσο στις επόμενες δύο παραστάσεις μας στην Κόρινθο (23 και 24 Μαρτίου), όσο και στην περιοδεία μας, για την οποία θα ενημερωθείτε σύντομα. Και να είστε βέβαιοι ότι το 2019 δεν τελειώνει εδώ για εμάς…»

          Αν θέλετε να γελάσετε με την ψυχή σας, να ξεσκάσετε και να πάρετε μία γεύση από αγνό, ερασιτεχνικό θέατρο μη χάσετε τις δύο τελευταίες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης είναι 21.00.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 6 ΕΙΚΟΝΕΣ:

 

Σχετικές Φωτογραφίες