ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Δ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

korinthosnews  | 

Δυναμική η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τού Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας με τον βουλευτή Γ. Τσόγκα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, σχετικά με αίτηση δημοτών των Αγίων Θεοδώρων που αντιδρούν σε δήθεν πληροφορίες περί εγκατάστασης προσφύγων σε ξενοδοχειακές δομές.

Δώσαμε την δική μας απάντηση σε όσους επιδιώκουν να υποβαθμίσουν αλλά και να συκοφαντήσουν την αυτονόητη αλληλέγγυα στάση μας στους πρόσφυγες τού πολέμου της Συρίας, εκφράσαμε τα συναισθήματά μας για τον πόλεμο, αυτό πού ο Κόπολα αποκάλεσε μέσω τού Μάρκον Μπράντο στην αποκάλυψη, ... THE HORROR!!!


Ξεκαθαρίσαμε ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη για όλα, να καλύψει οποιαδήποτε μεταβολή τής υπάρχουσας ρευστότητας, ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός αντιμετώπισης τυχόν νέας κρίσης με ένταση των προσφυγικών ροών, εφόσον χρειασθεί, είναι έτοιμος και οτιδήποτε διαχέεται τώρα στην κοινωνία τού Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εντάσσεται στη λογική της τρομοκράτησης των πολιτών, υποδαυλίζοντας φοβικά αντανακλαστικά, και συκοφαντεί μια κοινωνία με παραδοσιακές προοδευτικές κοινωνικές δυνάμεις, η οποία έχει ήδη αποδεχθεί και ενσωματώσει κομμάτια προσφυγικής απελπισίας.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε.