Κ.Φαρμάκη:Έχω την τιμή να είμαι και επισήμως υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στον Ν. Κορινθίας

korinthosnews  | 

Δήλωσή της κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗ
για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του κινηματος Αλλαγής  
στο Νομό Κορινθιας.
 

Έχω την τιμή να είμαι και επισήμως υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Κορινθίας .

Ευχαριστώ  την  επιτροπή ψηφοδελτίων του κινήματος και την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και καλωσορίζω σε αυτόν το αγώνα  και τους άλλους συνυποψήφιους ,ευχόμενη καλή μας επιτυχία  .

Το επόμενο διάστημα ,όλοι μαζί ,θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε  την  ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξής μας το  ‘’σχέδιο Ελλάδα’’ στους πολίτες της Κορινθίας  ζητώντας τους να μας εμπιστευτούν .

Να εμπιστευτούν μια παράταξη που κράτησε υπεύθυνη στάση σε όλη την περίοδο της κρίσης και έχει αποδείξει διαχρονικά  ότι διαθέτει την ικανότητα να κυβερνά προοδευτικά και αναπτυξιακά , να ενώνει τους Έλληνες και να προωθεί τους θεσμούς και την δημοκρατία .

Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος ,αφού αντί της συζήτησης για τα σημαντικά προβλήματα που βιώνει η χώρα ,επικρατεί  λαϊκισμός , πόλωση και αδιανόητα  διχαστικά διλλήματα .

Όμως όλοι εμείς θα  την δώσουμε αυτή την μάχη με αίσθημα ευθύνης και με πίστη ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια τόσο για την Ελλάδα ,όσο και για τους Έλληνες .