Έληξε η Περιπέτεια του Σπύρου από το Μαρούσι - Δείτε που Βρέθηκε

korinthosnews  | 

Η περιπέτεια του κ. Σπυρίδωνα Χριστογιάννη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Ο κ. Χριστογιάννης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος χάθηκε την 18/08/2017, από το οικοτροφείο στο οποίο φιλοξενούνταν στο Μαρούσι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγο μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεσή του.
Ο αναζητούμενος αναγνωρίστηκε από υπάλληλο του Αττικού Νοσοκομείου που είδε το SILVER ALERT και ενημέρωσε την Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ότι ο κ. Χριστογιάννης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλευόταν εκεί.
Ο κ. Σπύρος επέστρεψε στην οικογένειά του!

 

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

Σχετικές Φωτογραφίες