Το ευχαριστώ του Αντιδημάρχου Γιάννη Καρασάββα στον Σ. Παπαδημητρίου για την περιπέτειά του με τον Κορονοιό

korinthosnews  | 

Με μία δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο FaceBook ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Γιάννης Καρασάββας γνωστοποίησε ότι πρόσφατα διαγνώσθηκε με κορονοιό.
Αναφέρεται στην πολύτιμη συμβολή του συναδέρφου του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων και Ιατρό κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου αφού όπως λέει διέγνωσε αμέσως ότι έχει κορονοιό.

Διαβάστε την Επιστολή του κ. Καρασάββα:

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο, τον γιατρό, τον επιστήμονα, το δημοτικό σύμβουλο και φίλο μου Σωτήρη Παπαδημητρίου που ήταν κοντά μου στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου.

Αν δεν ήταν ο Σωτήρης ένας από τους πρώτους ανθρώπους που με είδαν και χάρη στην επιστημονική του επάρκεια διέγνωσε αμέσως ότι είμαι φορέας του κορονοιου, σήμερα θα ήμουνα σε πολύ δυσάρεστη θέση να έχουν νοσήσει εξαιτίας μου πλήθος συμπολιτών μου, μίας και είμαι από τους ανθρώπους που τιμώντας τη θέση που μου εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ήμουν συνεχώς έξω, κοντά στην κοινωνία.

Πριν από 10 μέρες περίπου ήταν ο Σωτήρης Παπαδημητρίου που βλέποντας με, χωρίς καν να έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα συμπτώματα, όπως πίστευα, από απλές ενδείξεις, που με παρακίνησε να κάνω το pcr test και να βρεθώ θετικός στον κορωνοϊό.

Έχω ήδη επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που ήρθα σε επαφή τις δύο μέρες πριν τη διάγνωση και αισθάνομαι ήσυχος ότι κανένας δεν έχει νοσήσει εξαιτίας μου.

Και εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου και να τους πω να κρατούν όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό, όπως έπραττα και εγώ όλο το χρονικό διάστημα και για αυτό δεν αποτέλεσα μία αιτία διάδοσης του ιού στην Κόρινθο.

Ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες που με κάλεσαν για να μου συμπαρασταθούν στην περιπέτεια της υγείας μου και σύντομα πιο δυνατός από πότε θα είμαι και πάλι στη θέση μου, να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο.