Επιστολή στον Λ. Αυγενάκη για παράταση εγγραφής στο μητρώο

korinthosnews  | 

ΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Με επιστολή παρέμβαση στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη στις 28/12/2020, ο συνδυασμός «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ», ζητά να δοθεί παράταση στα ποδοσφαιρικά σωματεία για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Όπως είναι γνωστό τα αθλητικά σωματεία αν δεν εγγραφούν στο μητρώο δεν μπορούν να λάβουν την κρατική επιχορήγηση των 2.500€.

Στην επιστολή που υπογράφουν οι κκ Γεώργιος Τριαντάφυλλος και Χρήστος Αναγνωστόπουλος, μεταξύ άλλων αναφέρουν:

Ωστόσο, οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για την καταγραφή ενός σωματείου στο Μητρώο έφερε νέα δεδομένα και έβαλε τους ανθρώπους αυτούς σε μία νέα πραγματικότητα μέσα από λογιστικές, νομικές και ηλεκτρονικές διαδικασίες που, για τους περισσότερους, ήταν άγνωστες. Ενώ δεν θα έπρεπε να ήταν, η ουσία είναι ότι γίνεται απέλπιδα προσπάθεια να ανταποκριθούν εμπρόθεσμα στην υποβολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η προσπάθεια αυτή, ωστόσο, καταβάλλεται ερήμην της νυν διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Κορινθίας, η οποία παραμένει αδρανής και επιδεικνύει την παντελή αδιαφορία της στον έντιμο αγώνα που τα δικά της μέλη καταβάλλουν για να την διατηρήσουν, στην ουσία, μια νομιμοποιημένη οργανωσιακή οντότητα.

Και η επιστολή καταλήγει:

Καλόπιστα και καλοπροαίρετα, λοιπόν, σας προτείνουμε να δώσετε μια επιπλέον παράταση έτσι ώστε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου (το αργότερο) να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή - αν όχι καθολική - εγγραφή στο Μητρώο των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού Κορινθίας.

Με την ελπίδα ότι και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα εναρμονιστεί με τις αλλαγές που συντελούνται, εξυπακούεται ότι η μεγαλύτερη δυνατή εγγραφή στο Μητρώο θα καταστήσει δυνατή την ευρεία συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων στις επικείμενες εκλογές της Ένωσής μας, οι οποίοι με τη σειρά τους, θα εκλέξουν τους ικανότερους εκπροσώπους για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.


ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ

«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»