Το Ευχαριστώ του πρώην Βουλευτή Στάθη Μπούκουρα

korinthosnews  | 

Μετά την σημερινή εξέλιξη της υπόθεσης του πρώην Βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα
αισθάνθηκε την ανάγκη μέσα από τα Social Media να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τις φίλες του που στάθηκαν δίπλα του σε μία ακόμα διαδικασία αλλά και τον έγκριτο Κορίνθιο Νομικό κ. Αλέξανδρο Γκουριώτη.
Τέλος αναφέρθηκε και στην σημερινή απόφαση και την στάση που επέδειξε ο Δικαστικός Λειτουργός.   

Γράφει ο κ. Μπούκουρας:

Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλους τους φίλους και φίλες που αυτές τις μέρες στάθηκαν δίπλα μου σε μια ακόμη δοκιμασία μου.

Το δικηγόρο μου κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΚΟΥΡΙΩΤΗ για την προσπάθεια του να αναδείξει ενώπιον του εισαγγελέα την αδικία που βιώνω για μια ακόμη φορά...

Θα σταθώ ιδιαίτερα και σε αντιδιαστολή με τις αποφάσεις που έως τώρα βίωσα και με κατέστησαν δέσμιο και καταδικασθέντα σε πρώτο βαθμό...
Στην ανθρώπινη στάση που επέδειξε σήμερα η (Δικαστικός λειτουργός - Εισαγγελέας εκτελέσεων ποινών) στο πρόσωπο μου και την κατανόηση των συνθηκών λόγω της πανδημίας, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα για το προσεχές εύλογο χρονικό διάστημα να προβώ σε εκείνες τις ενέργειες που θα μου επιτρέψουν να παραμείνω εκτός φυλακών, μαχόμενος για την οικογένεια μου και για την δικαίωση μου στον δεύτερο βαθμό της δίκης.