Χρ. Ντούσικος: Η Εστίαση στην Προκρούστεια κλίνη - Είμαστε εδώ, Είμαστε ζωντανοί, Είμαστε έτοιμοι!!!

korinthosnews  | 

Η Εστίαση στην Προκρούστεια κλίνη

Πραγματικά, τόσο μεγάλη προβολή απ΄ όλη την επικοινωνιακή υποδομή και την κοινωνική οντότητα για την εστίαση στην Ελληνική επικράτεια τις τελευταίες ημέρες, με Κυβερνητική επιμέλεια, δεν θα είχαμε ποτέ φανταστεί ούτε καταφέρει, όσο και αν προσπαθήσουμε!

Ξέρουμε πολύ καλά όλοι εμείς ότι, η ύπαρξή μας ως κλάδος είναι πολύ σημαντικός για κάθε κοινωνική, οικονομική και πολιτική διεργασία, υπό όλες τις συνθήκες για κάθε αιτία και αιτιατό!

Ξέρουμε ότι μπορούμε, ξέρετε ότι είμαστε εδώ παρόντες και ζωντανοί και γνωρίζουν όλοι ότι τις περισσότερες φορές είμαστε η μοναδική λύση «του προβλήματος».

Δεν είμαστε ούτε θύματα για να διαμαρτυρόμαστε και να επαιτούμε, ούτε θύτες για να ζητάμε κάλυψη και υποστήριξη! Είμαστε στο σύνολό μας επιχειρηματίες, επενδυτές δημιουργοί και επιτελούμε έργο, έργο σημαντικό προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.
Εργαζόμαστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν με απόλυτη ευθύνη και επιτυχία, έτσι ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών μέσω της Εστίασης, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας.

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, δεν θα σας επιτρέψουμε να μας χειρίζεστε ως παράπλευρες απώλειες και να μας πετσοκόβετε στην ¨Προκρούστεια Κλίνη συμφερόντων¨ και εφήμερων επιλογών λύσεων προβλημάτων!!!

Έπρεπε να έχετε ανταποκριθεί στο κάλεσμά που επανειλημμένως σας έχουμε απευθύνει και να συνομιλείτε διαρκώς μαζί μας για την εξεύρεση λύσεων στο σοβαρό υγειονομικό πρόβλημα που όλοι βιώνουμε.
Και ως ειδικοί και εμείς σε Υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις να σας παρέχουμε γνώση και βοήθεια αντιμετώπισης προβλημάτων σε κρίσιμες στιγμές όπως αυτή, αλλά και άλλες καταστάσεις.

Μπορεί έως σήμερα να μην είχατε αντάξιους συνομιλητές και εκφορά λόγου με ταυτόχρονη δέσμευση παραγωγής έργου!
Τώρα οι νέοι συνεχιστές του βαρυσήμαντου αυτού κλάδου, οι επικεφαλείς 45 φορέων, νέοι σε ηλικία και αντίληψη πραγμάτων, νέοι εκπρόσωποι της έννοιας Εστίαση, είναι έτοιμοι να καταθέσουν μαζί με την «ψυχή τους» και την κατάρτιση τους και την γνώση και να βάλουν πλάτη χωρίς υστεροβουλία για εξέλιξη με πρόοδο όμως σε όσα μέλουν γενέσθαι!

Συνεχίζουμε να σας καλούμε σε συνεννόηση και διαβούλευση, με μοναδικό σκοπό την λήψη αποτελεσματικότερων αποφάσεων αντιμετώπισης κρίσεων.

Είμαστε εδώ, Είμαστε ζωντανοί, Είμαστε έτοιμοι!!!

#menoumeoloimazi #estiasigreece

Χρήστος Ντούσικος

Σ.Ε.Γ.Ε.Σ

Νομού Κορινθίας