Αλ. Πνευματικός ¨ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ¨

korinthosnews  | 

Την κοπή του ελαιώνα στο περιγιάλι σχολιάζει και καταγγέλλει ως ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός
στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Γράφει ο πρώην δήμαρχος:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Ο κ. Νανόπουλος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για την κοπή του ελαιώνα του Δήμου σε δύο σημεία στο Περιγιάλι.
Σήμερα κάλεσα την αστυνομία να καταγράψει το γεγονός, διότι η παράνομη κοπή συνεχιζόταν, η οποία και προσήλθε και κατέγραψε το έγκλημα οικονομικό και οικολογικό που ήταν κοντά στην ολοκλήρωσή του.
Ο κ. Νανόπουλος ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον κ. Κωτσάκο Χάρη που μεταξύ των άλλων ισχυρίστηκε ότι εκτελεί το έργο, διότι έχει πάρει εντολή και άδεια από τον κ. Νανόπουλο.
Στο τηλέφωνο από ότι μου αναφέρθηκε από τον αστυνομικό που συνομίλησε με τον κ. Νανόπουλο (ήμουν δίπλα κατά την συνομιλία) από την τηλεφωνική συσκευή του κ. Κωστάκου, του αναφέρθηκε ότι ο κ. Κωτσάκος εκτελεί εντολές του.
Προφανώς ο κ. Νανοπουλος δεν ζήτησε (έμμεσα προκύπτει ) να κρατηθούν οι ´δράστες´ και ως όφειλε να υποβάλλει μήνυση.
Όλοι καταλαβαίνουν γιατί. Εμείς καλούμε τον κ. Νανόπουλο να προασπίσει τα συμφέροντα του δήμου, αν έλεγε αλήθεια στο ΔΣ ότι δεν ξέρει τίποτα και να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον των ´´δραστών´´ που κατεγράφησαν από την αστυνομία .
Σε αντίθετη περίπτωση έχει υποπέσει σε σοβαρότατα ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα παράβασης καθήκοντος κλπ.
Η ζημιά του δήμου ξεπερνά μόνο για την αξία του Ελαιώνα σε δύο ιδιοκτησίες του Δήμου στο Περιγιάλι το ποσό των 80000 ευρώ.
Εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα του Δήμου.
Κατέστρεψαν δύο ελαιώνες χωρίς αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όταν γνωρίζουν πολύ καλά, ότι και για την κοπή ακόμη και σε ένα δένδρο απαιτείται απόφαση ΔΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ: