Μ. Θελερίτη: ο αγώνας συνεχίζεται μαχητικά και δυναμικά απέναντι στις νέες προκλήσεις...

korinthosnews  | 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις φίλες και τους φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, και τους πολίτες της Κορινθίας, που στη διάρκεια των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, αλλά και στη διάρκεια των προηγούμενων τεσσάρων και πλέον χρόνων, υποστήριξαν και ενίσχυσαν την κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Κορινθία, με πράξεις, συζητήσεις για τα λάθη και τις ελλείψεις και κριτικό λόγο για το έργο μας.

Κυρίως οφείλω θερμές και από καρδιάς ευχαριστίες σε όλες τις φίλες και συντρόφισσες και σε όλους τους φίλους και συντρόφους, που με υποστήριξαν προσωπικά και με αυταπάρνηση και στάθηκαν με κάθε τρόπο στο πλευρό μου στο δύσκολο αγώνα που δώσαμε από κοινού και με πνεύμα αλληλεγγύης και συντροφικότητας στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Θα ήθελα επίσης να τις/τους διαβεβαιώσω ότι ο αγώνας συνεχίζεται μαχητικά και δυναμικά απέναντι στις νέες προκλήσεις και τα νέα καθήκοντα που αναδύονται με τη διακυβέρνηση της νεοσυντηρητικής και νεοφιλελεύθερης παράταξης.

Δηλώνω παρούσα και σε επαγρύπνηση για να υπερασπιστούμε
τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζόμενων, των αγροτών, των επιχειρηματιών, των νέων, των γυναικών, των Ρομά, των μεταναστών, των συνταξιούχων, σε όλα τα πεδία και τους τομείς της πολιτικής ζωής, σε κοινούς αγώνες και σε συστράτευση με τους βουλευτές και τις βουλεύτριες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το κόμμα μας και τους συλλογικούς φορείς του τόπου μας.

Δηλώνω παρούσα και έτοιμη για την ενίσχυση και ανασυγκρότηση της Αριστεράς και της Προοδευτικής Συμμαχίας που εδραιώθηκε και με όρους ποσοτικούς και με όρους ποιοτικούς στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας.

Το όραμα της Αριστεράς για έναν κόσμο ελευθερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας είναι πιο δυνατό και παρόν από ποτέ.

 

11 Ιουλίου 2019

Μαρία Θελερίτη, πρώην βουλεύτρια Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.