Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ δυναμικά στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου

korinthosnews  | 

Ονομάζομαι Γιάννης Σωτηρόπουλος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μάτι Κορινθίας, ενώ ζω στο Μούλκι Κορινθίας. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μιχοπούλου, με την οποία έχω δύο (2) παιδιά, την Αθανασία και το Σπύρο.

 

Η θητεία μου στην υπηρεσία των δημοτών μας ξεκίνησε το 2010 με την πρώτη μου εκλογή ως Δημοτικού Συμβούλου με τη «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων».

 

Έκτοτε, έχω εργαστεί με ζήλο σε κάθε θέση που μου εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχός μας, Σπύρος Σταματόπουλος, όπως η θέση του Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σικυωνίων, αυτή του Πρόεδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Σικυωνίων όπως και του αρχηγού του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Δημοτικής Ενότητας Στυμφαλίας.

 

Ως Πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φρόντισα, με κάθε τρόπο, να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολείων μας ώστε οι μαθητές να περνούν τις ημέρες τους σε ένα καθαρό και ασφαλή χώρο.

 

Ξεχωριστής σημασίας είναι για μένα η προσφορά μου στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας αφού, πλέον, με τη βοήθεια των συνεργατών μου, καταφέρνουμε να συγκεντρώνουμε 240 φιάλες αίματος το χρόνο (από 33 φιάλες που ήταν το 2011), ενώ 120 οικογένειες του Δήμου μας εξυπηρετούνται μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

 

Η λίστα με τα έργα της ομάδας μας είναι μεγάλη: Πόσιμο νερό για όλους τους κατοίκους, εργασίες αποκατάστασης των Αποθηκών ΑΣΟ, προκειμένου να μετατραπούν σε Πολυκέντρο, προώθηση της πολεοδόμησης στις προβληματικές της πόλης του Κιάτου.

 

Ένα από τα πιο φιλόδοξα νέα σχέδια για το μέλλον, στην υλοποίηση του οποίου επιθυμώ να συμμετάσχω, είναι η κατασκευή κολυμβητηρίου και αθλητικού χώρου σε 50 στρ. γης στην περιοχή της Τραγάνας.

 

Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα για την πόλη και τα χωριά μας!Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης των κατοίκων του Δήμου Σικυωνίων, ώστε να συνεχίσω το έργο μας στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου.