Δήμαρχος Κορινθίων: Σε λίγες ημέρες Δημοπρατείται το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο - Video

korinthosnews  | 

Έργο προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει για την παρούσα Δημοτική Αρχή είναι η αυστηρή εκτέλεση του προγράμματος δράσης της.
Η "Πορεία Ευθύνης" όχι μόνο σταδιακά χτίζει το σήμερα, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί τις συνθήκες για την επόμενη ημέρα και αυτό είναι κάτι το οποίο κανείς δεν θα εμποδίσει να παίρνει καθημερινά σάρκα και οστά.

Σχετικά λοιπόν με διάφορες ανακρίβειες που μοναδικό στόχο έχουν να βλάψουν το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής, η "Πορεία Ευθύνης" ξεκαθαρίζει ότι είναι ντροπή ζητήματα τα οποία στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των Κορινθίων να γίνονται ζητήματα πολιτικής αντιπαράθεσης, δημιουργώντας λανθασμένα το αίσθημα του δισταγμού σε όλους τους δημότες.

Συγκεκριμένα, ένα ζήτημα που χρησιμοποιούν αρκετοί για να έρθουν στην πολιτική επικαιρότητα είναι το θέμα του κλειστού γυμναστηρίου.
Ο λόγος για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή, αλλά ταυτόχρονα θα δοθεί ως παρακαταθήκη στις νέες γενιές, καθώς πρόκειται για ένα δημιούργημα Ολυμπιακών διαστάσεων.
Ως Δημοτική Αρχή ενημερώνουμε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο έργο προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων ευρώ που θα χωροθετηθεί στον κόμβο των εξαμιλίων αφού ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες.

Μάλιστα, ο Δήμος Κορινθίων σχεδιάζει και το προσεχές διάστημα την παρουσίαση του έργου προκειμένου οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι να πάρουν μια πρώτη γεύση από το έργο

Μετέπειτα, όσον αφορά το εργοστάσιο ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, η Δημοτική Αρχή τονίζει ότι πρόκειται για ένα έργο καινοτόμο που θα πάει την Κόρινθο ένα βήμα πιο μπροστά.
Σημειώνουμε παράλληλα ότι το εν λόγω έργο είναι 100% φιλικό προς το περιβάλλον, δημιουργώντας τις συνθήκες για ολοκληρωτική διαχείριση των απορριμάτων της Κορίνθου από την ίδια την πόλη. Αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ο Δήμος Κορινθίων δεν είναι από τους πρωτοπόρους, αλλά ο πρωτοπόρος.
Έτσι, προσπάθειες αλλοίωσης του εγχειρήματος από άτομα που ήταν και στα "σπλάχνα" της Δημοτικής Αρχής κρίνονται κακεντρεχείς, αφού ουσιαστικά ισοπεδώνουν τα πάντα στον βωμό ενός καλύτερου εκλογικού αποτελέσματος.

Έτσι, την ώρα που άλλοι τάζουν, η "Πορεία Ευθύνης" το έχει έτοιμο, καθώς σχεδιάζει χωρίς να κάνει δηλώσεις, αλλά και υλοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο.
Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι το έργο θα κατασκευαστεί αποκλειστικά με χρήματα του ίδιου του Δήμου και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού η διαχείριση που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια είναι άριστη.

Ταυτόχρονα, αυτό είναι και μια δικαίωση για τους πολίτες αφού κατανοούν ότι τα χρήματά τους μένουν στον Δήμο και αξιοποιούνται προς όφελός τους.

Καταληκτικά, σχετικά με την κατασκευή των δύο Βρεφονηπιακών Σταθμών στα Αθίκια και τον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου, η Δημοτική Αρχή ξεκαθαρίζει ότι είναι χρέος της η δημιουργία κατάλληλων χώρων στέγασης όλων των νηπίων της Κορίνθου και γι΄αυτό το λόγο τα συγκεκριμένα έργα θα υλοποιηθούν και θα έχουν την σφραγίδα της "Πορείας Ευθύνης".

Στο ερώτημα, εάν κουράστηκε η Δημοτική Αρχή, εμείς απαντάμε ότι μάλλον κουράστηκαν εκείνοι που θέλουν να αναλάβουν τα ηνία του Δήμου Κορινθίων να βλέπουν ανθρώπους να εργάζονται νύχτα μέρα για το καλό όλων των Κορινθίων.