Η Απάντηση του Λ. Γιαννιδάκη & της sfedona.gr στον Δήμαρχο Κορινθίων

korinthosnews  | 

Διαβάστε την ανάρτηση του Λάκη Γιαννιδάκη και στη sfedona ως απάντηση στην σημερινή δήλωση του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού σχετικά την απόφαση του Δικαστηρίου στην Δίκη της Δευτέρας. 

Σχετικά με την δήλωση του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού  για την απόφαση του Δικαστηρίου στην μήνυση του κατά του Λάκη Γιαννιδάκη και της sfedona.gr ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από μια απόφαση Δικαστηρίου έχει κάθε δικαίωμα να προσβάλει την απόφαση αυτή στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Εμείς πάντως ως ΔΙΚΑΙΩΘΕΝΤΕΣ και ΑΘΩΩΘΕΝΤΕΣ δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να προσβάλουμε την απόφαση αυτή

Όσον αφορά την προειδοποίηση στην ουσία «ευθεία απειλή»  του κ.Πνευματικού ότι ο  Λάκης Γιαννιδάκης  «τελεί υπό τιμωρία και επιτήρηση» με σκοπό τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση του δημοσιογράφου και της εφημερίδας, του απαντάμε ότι υπό αυτό το καθεστώς της επιτήρησης βρισκόντουσαν αντιστασιακοί πολίτες στην διάρκεια της χούντας  και πατριώτες στη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής.

Αν δεν το έχει αντιληφθεί  ο κ. Πνευματικός, σήμερα η Ελλάδα είναι μια χώρα ελεύθερη , δημοκρατική , με σύνταγμα , νόμους  και ανεξάρτητη δικαιοσύνη .

 Τέτοιου είδους πρακτικές που ονειρεύεται και νοσταλγεί ο δήμαρχος Κορινθίων  ανήκουν σε άλλες μαύρες εποχές για την χώρα μας και την ιστορία της.