Χρηστίδης Χρήστος: Υποψήφιος Εμπορικού Τμήματος με τον Π. Πιτσάκη

korinthosnews  | 

Χρηστίδης Χρήστος του Μιχαήλ
 Επιχειρηματίας 

Γεννήθηκα το 1968, είμαι παντρεμένος με την Αθηνά Λάππα και έχω τέσσερα παιδιά. 

Από το 1992 αναπτύσσω επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του χονδρικού εμπορίου και διατηρώ οικογενειακή βιοτεχνία στην Κυρά Βρύση Κορινθίας.  

Με την επιστολή αυτή θέλω να σας ενημερώσω ότι στις προσεχείς εκλογές του  Επιμελητηρίου Κορινθίας αποφάσισα να συμμετάσχω, στον εμπορικό κλάδο, με το συνδυασμό " Αλλαγή 2017 " με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Πιτσάκη.  
Πιστεύω ότι η επιχειρηματικότητα στην ελληνική περιφέρεια, τις μικρές κωμοπόλεις και χωριά για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα από σήμερα είναι προϋπόθεση επιβίωσης για τους κατοίκους των περιοχών αυτών για την Κορινθία, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα.
Κατ’επέκταση ο ρόλος του Επιμελητηρίου πρέπει να αλλάξει και να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες, έτσι ώστε να σκύβει πάνω στα προβλήματα που μας απασχολούν (Φορολογικό- νομοθεσία- αδειοδοτήσεις κ.ο.κ), για να αποτελέσει μοχλό επανεκκίνησης της επιχειρηματικότητας, στην περιοχή μας και γενικότερα στη χώρα μας.  

Θέλουμε να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ζητάμε την ψήφο σας για να προσπαθήσουμε. 

Μετά Τιμής 
 Χρηστίδης Χρήστος
Κυρά Βρύση Κορινθίας 
τηλ: 6937410849

 

Σχετικές Φωτογραφίες