ΔΕΠ: Η συμμετοχή σου σημαίνει δύναμη!

korinthosnews  | 

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Οι επιμελητηριακές εκλογές, θα διεξαχθούν για άλλη μία φορά υπό το βάρος μιας εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής κατάστασης του ελληνικού επιχειρείν.
Για εμάς οι εκλογές αποτελούν μοναδική ευκαιρία επιλογής ικανών και αξιόλογων προσώπων που θα μπορούν να εκπροσωπήσουν επαξίως την επιχειρηματικότητα, σε έναν δοκιμασμένο θεσμό.

Σας καλώ, να σταθείτε όλοι δυναμικά δίπλα στην ΔΕΠ και να συμβάλετε ενεργά σε μία επίπονη, αλλά προς όφελος όλων κοινή προσπάθεια.

• Για να αντιμετωπίσουμε σε μία δύσκολη περίοδο τις μεγάλες προκλήσεις που αναδύονται για τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας.
• Για να διαμορφώσουμε τις ευκαιρίες εκείνες στις οποίες έχουν δικαίωμα όλοι να ενημερώνονται άμεσα και να συμμετέχουν ισότιμα.
• Για να μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες και να είμαστε όλοι παρόντες στο τοπικό, εθνικό και διεθνές επιχειρείν του μέλλοντος.

Με τη παρούσα επιστολή, σας καλώ στη μαζική συμμετοχή σας στις επιμελητηριακές εκλογές, που θα επιβεβαιώσει τη δυναμική των επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης της Κορινθίας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

Σωτήρης Μουρίκης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

 

 

Σχετικές Φωτογραφίες