Δ. Ραψωματιώτης: Στον Μητροπολίτη Διονύσιο η πρώτη και μοναδική μας συνάντηση με τους θεσμούς

korinthosnews  | 

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κκ Διονύσιο πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα" Δημήτρης Ραψωματιώτης.
 
Είναι η πρώτη και μοναδική συνάντηση με θεσμικούς φορείς μέχρι τις εκλογές του Επιμελητηρίου, όπως είπε και ο ίδιος ,διότι σκοπός του είναι να συναντήσει μόνο επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες.
 
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν σκέψεις και προβληματισμούς για την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο. 
 
" Ήρθαμε σ΄εσάς, που είστε ανοιχτός σε καλές και ενωτικές προσπάθειες, να ζητήσουμε την ευλογία σας για τον αγώνα που θα κάνουμε. Γνωρίζουμε πως ο ρόλος σας είναι τέτοιος που δεν εμπλέκεται στις εκλογές και προφανώς δεν θέλουμε και δεν ζητάμε κάτι τέτοιο. Ζητάμε την ευλογία σας. Αυτό που προσωπικά σας λέω είναι ότι όπως και στην επιχείρησή μας είμαστε ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα σας προσπαθώντας να στηρίξουμε το έργο σας, θα κάνουμε προσπάθεια να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επιχειρηματίες να δουν την εταιρική ευθύνη ως ένα κομμάτι της επιχειρηματικότητας τους και να στηρίξουν τις  προσπάθειες που βοηθούν την κοινωνία, σαν το δικό σας μεγάλο φιλανθρωπικό έργο" δήλωσε ο κ. Ραψωματιώτης.
 
Ο Σεβασμιότατος αφού σημείωσε πως δεν εμπλέκεται στα πολιτικά πράγματα του τόπου, του ευχήθηκε καλή επιτυχία λέγοντας τα εξής: " Σ’εσάς  που στο παρελθόν σταθήκατε στο πλευρό της Εκκλησίας και έχουμε και μια προσωπική σχέση, ασφαλώς θέλω να ευχηθώ  να κάνετε την προσπάθεια που χρειάζεται και να έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα. Μακάρι ο επιχειρηματικός κόσμος μέσω του Επιμελητηρίου μας να βρει το δρόμο του. Έχουν περάσει 10 χρόνια κρίσης και ο τόπος πρέπει να ανανήψει. Πρέπει ν αγωνιστούμε όλοι για να υπάρχει εργασία, να διακινούνται τα αγαθά και να ζούμε καλύτερα διότι δεν μας αξίζει ένας τέτοιος τρόπος ζωής μέσα στο ευρωπαϊκό, αν όχι στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ο καθένας οφείλει να αγωνιστεί για το καλύτερο. Εύχομαι οι προσπάθειες σας να ευοδωθούν."


              

Βρείτε μας και στο facebook πατώντας στο σήμα του συνδυασμού μας
 
Δ/νση : Εθνικής Αντίστασης 5, Κόρινθος, 2ος όροφος
τηλ. : 27440 74488
κιν. : 6944140130
e - mail: ep.synergasia@gmail.com
web : www.rapsomatiotis.gr