Απάντηση Κουρουμπλή σε Σκουρλέτη: Τα όργανα άρχισαν

korinthosnews  | 

Τη δική του απάντηση σε όσα δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών στην Εφημερίδα Documento έδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής  από το ραδιοσταθμό news 247.
Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Πάνος Σκουρλέτης στη συνέντευξή του δέχθηκε να απαντήσει για την περίοδο όπου είναι αυτός Υπουργός αδειάζοντας στην ουσία τον προκάτοχό του.
Αυτό προκάλεσε την ενόχληση του Υπουργού Ναυτιλίας πλέον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος σχολιάζοντας τέλος τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη ότι δεν γνωρίζει τι είχαν αναφέρει οι προκάτοχοί του για τους συμβασιούχους των δήμων, ο κ. Κουρουμπλής είπε χαρακτηριστικά: 
«Πρέπει να δίνουμε την εικόνα μιας ενιαίας κυβέρνησης.
Εγώ αυτό προσπαθώ πάντα
.
Όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους θα πρέπει να γνωρίζουμε το ποιος είχε την πρωτοβουλία για τέτοια θέματα. Δεν έταξα τίποτα σε κανέναν.
Δεν έταξα μονιμοποιήσεις.  »


Από ότι φαίνεται λοιπόν ξεκίνησε ένας κύκλος εσωστρέφειας με πρώτον να το ξεκινάει τον Υπουργό Εσωτερικών ο οποίος βέβαια έχει ανοιχτά μέτωπα με την ΚΕΔΕ  με την μεταξύ τους επικοινωνία να είναι δύσκολη.
Σε αντίθετη περίπτωση ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε βρει τους κώδικες επικοινωνίας με την ηγεσία της ΚΕΔΕ κάτι το οποίο είχε τονίσει και ο Πρόεδρος της Ένωσης κύριος Πατούλης.