Η περιπέτεια της Βαρβάρας έληξε! είναι καλά στην υγεία της

korinthosnews  | 

Η περιπέτεια της κας Βαρβάρας Χανιωτάκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Η κα Χανιωτάκη, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 43χρονη χάθηκε την 08/06/2017, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της από το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο Αττικής και δεν επέστρεψε.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και ενλή της ΕΛ.ΑΣ. και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 09/06/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού και στα ΜΜΕ, τα ξημερώματα της 10/06/2017, κλήση για την ανεύρεσή της. Η αναζητούμενη επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της. Η κα Βαρβάρα είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά της.

 

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

http://www.lifelinehellas.gr