Από το 2020 η μείωση του αφορολογήτου των αγροτών

korinthosnews  | 

Τι περιλαμβάνει ο νέος Εφαρμοστικός νόμος.

Με ρυθμίσεις μείωσης του αφορολογήτου αγροτών, μισθωτών και συνταξιούχων από το 2020, αλλά και πρόβλεψη επιτάχυνσης του μέτρου σε περίπτωση μη επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, κατατέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου κατατέθηκε στην Βουλή ο Εφαρμοστικός Νόμος εκατοντάδων σελίδων, με περιλαμβάνοντας επίσης, περικοπές συντάξεων, τα αντίμετρα αλλά και τα δεκάδες άλλα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης.
Περιλαμβάνει και τον μεσοπρόθεσμο προϋπολογισμό 2018-2021 με τα πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ. Περιλαμβάνει, ακόμη, δεκάδες διατάξεις που εκτείνονται από τη χρηματοδότηση των κομμάτων και τη μεταφορά ΔΕΚΟ στο υπερταμείο έως την προστασία στελεχών στην αναδιαρθρώσεις δανείων αλλά και τις κρίσιμες "ρήτρες" που ανοίγουν την "πόρτα" για να έρθουν όλα τα μέτρα το 2019.
Σχεδιάζεται να ψηφιστεί την Πέμπτη 18 Μαΐου με τη διαδικασία του επείγοντος και έχει τίτλο "Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις".

Οι ρυθμίσεις για το αφορολόγητο

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ: 

ΚΑΙ ΕΔΩ: 

 

Σχετικές Φωτογραφίες